Bretels Bondgenoten naar Dierenpark Amersfoort
Op zondag 3 juni 2018 vindt ons jaarlijkse Bretels Bondgenoten uitje plaats. Dit jaar gaan we met alle kinderen, jongeren én een grote groep vrijwilligers naar Dierenpark Amersfoort. Wij hebben er zin in! Even wat informatie op een rijtje:

• Wanneer?
    Zondag 3 juni 2018
  • Hoe laat?
    We vertrekken rond 9.30 uur uit Haarlem (A. Hofmanweg 1A, Haarlem). We verwachten tussen 16.30 – 17.00 uur terug te zijn.
  • Voor wie?
    Voor alle kinderen en jongeren vanaf 4 jaar die een ouder gaan verliezen of hebben verloren
  • Vervoer?
    We hebben een bus gesponsord gekregen dus we gaan met z’n allen heen én terug
  • Inschrijven?
    Het liefst zo snel mogelijk maar het kan sowieso tot en met 23 mei (beetje vroeg maar we moeten natuurlijk voldoende begeleiding hebben) door een mailtje naar info@stichtingbretels.nl.

Ga je mee?

dierenpark-amersfoort-2