Stichting Bretels is een initiatief van Suzanne, Femke & Nicky Westerhof. Drie zussen uit respectievelijk Alkmaar en Haarlem.

Suzanne Westerhof rond
Nicky Westerhof rond (1)

Suzanne is geboren in 1986 en woont in Alkmaar. Ze heeft sinds 2013 een eigen bedrijf voor de import en verkoop van sjaals uit Nepal en werkt daarnaast als Business Consultant in de sociaal maatschappelijke wereld. Ze heeft de afgelopen jaren veel van de wereld kunnen zien tijdens mooie, lange reizen.

Femke is geboren in 1989 en woont in Haarlem. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en dol op het buitenland. Ze heeft altijd creatieve ideeën, haalt overal inspiratie uit en zet zich vol enthousiasme in voor projecten waar haar hart bij ligt.

Nicky is geboren in 1984 en woont in Haarlem. Ze heeft sinds 2012 haar eigen bedrijf, NIK Communicatie & Events. Ze doet opdrachten op het snijvlak tussen communicatie en de creatieve conceptontwikkeling en organisatie van evenementen. In 2013 verscheen haar roman Dansen op een Zijden Draad.

Het bestuur van Stichting Bretels is onbezoldigd en bestaat uit:

Voorzitter: Henk Westerhof
“Maar weinigen realiseren zich hoe belangrijk het is om gezinnen te steunen die een ouder hebben verloren. Stichting Bretels gaat daar iets aan doen en biedt hen de hulp die ze verdienen. Door deel te nemen aan het stichtingsbestuur wil ik mijn bijdrage leveren aan dit prachtige initiatief van mijn drie meiden.”

Secretaris: Diana Koppenol
“Dagelijks ben ik bezig met werken aan oplossingen, soms met een ICT-randje voor sociaal maatschappelijke vraagstukken. Het  als bestuurslid mogen deelnemen aan Stichting Bretels en daardoor een bijdrage te kunnen geven aan haar doelstellingen, past heel mooi omdat het een andere invalshoek is van het sociaal maatschappelijk bezig zijn.”

Penningmeester: Hans Spoelstra
“Met mijn achtergrond als accountant word ik regelmatig benaderd voor bestuursfuncties. Stichting Bretels heeft voor mij aansprekende doelstellingen en een team van initiatiefnemers en bestuursleden met tezamen de juiste ervaring, kennis, kunde en maatschappelijke instelling om die doelstellingen te realiseren. Ik zet mij daarom graag in als bestuurslid voor Stichting Bretels.”

Paul Prevoo

Algemeen bestuurslid: Paul Prevoo
“Als notaris zie ik vaak jonge gezinnen die in een dergelijke situatie zitten. En heel bijzonder, ik ken Els nog uit de tijd dat we studeerden in Utrecht. Op de vraag van haar dochters of ik zitting wilde nemen in het bestuur heb ik dan ook volmondig ja gezegd! Mooi om op deze manier een bijdrage te leveren.”

Algemeen bestuurslid: Hans Hogenboom
“In november 2015 werd ik gevraagd voor het bestuur van stichting Bretels. Als thuiswonend kind heb ik de pijn en machteloosheid gevoeld tijdens het intense ziekbed van mijn eigen moeder die uiteindelijk is overleden. Vanuit deze ervaring onderken ik het belang van stichting Bretels en wil ik graag mijn bijdrage leveren aan de doelstelling.”