Bretels Bijeen – 10 juli

Op woensdag 10 juli staat de volgende Bretels Bijeen gepland. Deze avond organiseren we een zwoele zomeravond op het strand. We zijn deze avond te gast bij Tent 6 in Zandvoort waar we gezellig met elkaar een borrel doen. De avond wordt muzikaal ondersteund door Dennis Kivit, een singer songwriter die prachtige Nederlandse nummers zingt. Met elkaar kunnen we genieten van het strand, een hapje en een drankje en de heerlijke muziek. Uiteraard is er meer dan genoeg tijd om met elkaar én de aanwezige vrijwilligers in gesprek te gaan. Benieuwd naar de muziek van Dennis? Neem dan vast een kijkje op zijn website. We hopen uiteraard op een heerlijke zonnige avond, maar ook bij minder weer gaat het gewoon door. Dan kunnen we terecht in een sfeervolle ruimte van de strandtent.

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@stichtingbretels.nl

WhatsApp Image 2017-07-14 at 12.44.24